Renseolie/rensebalm Luksus vs. budget

Jeg er her endnu

Jeg har brugt de seneste par måneder på at finde ud af hvor jeg gerne vil hen med bloggen. Da jeg startede med at blogge var det en beautyblog. Skønhedsprodukter var min helt store passion og det er de stadig. Jeg er en beautynørd, som min søster kalder mig. Jeg kan godt lide at begrave næsen i forskningsartikler og fordybe mig i ingredienserne i hudplejeprodukter. Jeg kan også godt lide at lave mad og har bl.a. været opskriftsopfinder for Københavns fødevarefællesskab, men jeg vil gerne have at størstedelen af mine indlæg omhandler hudpleje og make-up. Jeg går meget op i hvad jeg spiser og det har jeg altid gjort. Man kan smøre sig med nok så mange cremer, men faktisk afhænger 80% af vores huds tilstand af vores livsstil, kost, motion, forurening og vores gener.

montmartre, paris, street art, flamingo

Jeg har for 5 år siden startet denne blog, fordi jeg gerne ville dele min viden med jer og fordi jeg også gerne vil høre om jeres tips, tricks og gode råd. I forhold til indholdet på bloggen, laver jeg ikke indlæg mod betaling. Jeg skriver min ærlige mening og det ved jeg at mine læsere sætter stor pris på.

De seneste par år har jeg skrevet flere personlige indlæg end jeg gør normalt. Jeg har fået rigtig meget god respons på mine personlige indlæg og selvom jeg synes at det er hårdt og kræver en del mod for mig at dele ud af mine inderste tanker og følelser så er jeg glad for at jeg ved at være ærlig og åben omkring stress, angst, depression mm. kan hjælpe folk i samme situation eller pårørende til at forstå hvordan deres kære har det. Der er mange der har skrevet til mig både i kommentarfeltet og sendt private beskeder omkring at I synes mine personlige indlæg er rare at læse. Så føler man ikke at man er den eneste i hele verden der kæmpe med nogle svære ting.

Mont martre, paris, street art, stress, angst, depression, håb

At skrive omkring det at være gået ned med stress, at være syg uden at ens familie og venner nødvendigvis forstår det, har været en form for terapi for mig. Jeg vil i fremtiden nok ikke skrive lige så mange personlige indlæg, da jeg føler at jeg har fået bearbejdet mange af mine bekymringer og inderste tanker. Jeg er et sted i mit liv hvor jeg kender mine grænser og er bedre til at respekterer når min krop har brug for en pause. Jeg øver mig på at sige fra, på ikke at overfylde min kalender, på at holde fri en hel dag engang imellem, når jeg føler at jeg har brug for det.

Det jeg ville sige med dette indlæg er at jeg i fremtiden kommer til at blogge 1-2 gange om ugen, da det at blogge er ligesom at dyrke yoga eller gå til fitness, jeg er ude af træning og derfor vil jeg stille og roligt starte op igen. Jeg føler at jeg har fået fornyet energi og har en masse ting som jeg gerne vil dele med jer. Jeg er meget aktiv på Instagram og hvis I har lyst så følg mig gerne derinde @violatranelund hvor jeg deler billeder fra min hverdag og self. anmelder hudplejeprodukter mm. da jeg jo er en skønhedsnørd og ikke kan lade være med at give gode råd 🙂

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Renseolie/rensebalm Luksus vs. budget