Jeg er ikke perfekt og hva' så?

Min uge i billeder

Jeg er i fuld gang med at arbejde hårdt på at få min webshop gjort færdig så den er klar til at jeg launcher den på fredag den 10. juni. Derfor har jeg haft svært ved at finde tid til at blogge ligeså regelmæssigt, som jeg gerne ville. Jeg har en masse produktanmeldelser af opbrugte produkter for april og maj i ærmet til jer, som I kan glæde jer til. Indtil da får I min uge i billeder 🙂

Min Distortion

Jeg var til Distortion onsdag og torsdag sammen med min gode veninde N, som er hende på billedet til venstre i collagen. Klær’ den gyldne dame hende ikke bare vildt godt? N er min partner in crime og min veninde igennem rigtig mange år efterhånden. Vi har i tidernes morgen gået i parallelklasse sammen i folkeskolen og har lige siden været uadskillelige. Vi er klar på fest og ballade når som helst. Selvom det ikke var planen at vi skulle til Distortion både onsdag og torsdag, så endte vi alligevel med at gøre det. Hvem bliver hjemme når hele byen fester i gaderne?

Fredsfisk

Ovenstående billede er af en vegansk ret som hedder Fredsfisk, jeg har længe gerne ville lave det, men synes at det virkede som en lidt kompliceret ret (måske fordi jeg ikke engang havde læst opskriften igennem inden jeg konkluderede at den ret var besværlig at lave). Fredsfisk er den veganske pandant til paneret fisk. Jeg har lavet min fredsfisk med oberginer, I den originale opskrift bruges pastinat og opskriften kan findes HER. Ovenpå min fredsfisk er der vegansk remo, caviart og lidt krydderurter.

having fun, ballons, sommer, sol

Det sidste billede er fra i går, hvor jeg havde en hyggelig dag med min søster på Svanemøllen strand og på vejen hjem skød vi fine billeder på en lille villavej i Hellerup.

Håber at I har nydt det gode vejr og haft en dejlig uge 🙂

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke perfekt og hva' så?