Vil du teste K-beauty?

Oh Paris I’ve missed you

Paris, frk blomst, ferie, viola tranelund

Jeg rejste til Paris tirsdag eftermiddag. Det er lidt en spontan tur og på en måde så har den alligevel været planlagt. Det er ikke mere end halvanden måned siden jeg sidst var i Paris, men jeg savnede allerede byen og den franske kultur. Som nogle af jer nok har lagt mærke til slog jeg op med min kæreste gennem 4 år for nylig og jeg havde brug for at komme lidt væk fra det hele hjemme i Kbh. Jeg har nogle venner der bor i Paris og derfor tog det mig ikke lang tid at købe en billet til Paris, pakke min kuffert og komme afsted.

Jeg elsker Paris og for en skønhedsnørd som mig er Paris en af de bedste byer at tage til på inspirationstur. Jeg har malet og tegnet siden jeg var 6 år gammel og for kunstinteresserede og kreative folk er Paris også en de bedste byer at rejser til. Der er så mange kunstmuseer og så mange kunstnere har gennen tiden boet og malet i Paris.
Frankring er også det helt rigtige land at rejse til hvis man elsker rødvin (det er jo også meget sundt for huden, da rødvin indeholder reservatrol, det må jeg uddybe i et andet indlæg), jeg elsker også gedeost og i Frankring har de et kæmpe udvalg af gede- og fåreoste 🙂

Jeg har revet en uge ud af min kalender så jeg kan forbedre mit franske, nyde livet, se mine venner, den ene af dem har fødselsdag i weekend så jeg glæder mig til at fejre ham.

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du teste K-beauty?