Lækker brunch // Scrambled Tofu
Approved by my boyfriend (who really dislikes tofu!) 😉
Tidligere i dag, prøvede jeg at lave røræg på vegansk. Og det blev en stor succes! 🙂
Så jeg tænkte at det jo var oplagt lige at ligge opskriften op her på bloggen, hvis nu nogle af jer derude havde lyst til at prøve en super lækker vegansk/vegetarisk måde at lave røræg på 🙂
Opskriften er til 4 personer
Du skal bruge:
– 400 g fast tofu
– 150 g rødløg
– 2 tsk olivenolie
– 100 g frisk spinat
– 1 spsk gærflager
– 1 spsk dijonsennep
– 1 spsk tahin
– 3 spsk sojasauce
– 1 tsk gurkemeje
– evt. lidt persille til pynt
1) Skræl og hak løget fint
2) Rens spinaten og hak den groft
3) Smuldr tofuen i lidt ujævne stykker, så der også er lidt større stykker imellem
4) Bland i en lille skål en “sovs” af gærflager, dijonsennep, tahin, sojasauce og gurkemeje og stil til side
5) Steg løget klart i olien ved mellemhøj varme
6) Tilsæt spinat, tofu og “sovs” og rør det hele godt sammen
7) Steg blandingen i ca. 5 minutter ved mellemhøj varme, til spinaten er faldet sammen og server straks
8) Anret flot på en tallerken og drys lidt frisk persille henover!
9) Velbekommen! 🙂
Rigtig god weekend!
Knus
ej det lyder virkelig godt! det må jeg prøve, prøver at holde mig fra æg og kød i denne måned, virkelig god inspiration, mange tak : )
kram foxfaces