Min Instagram Profil //Frkblomstdk

Kender du kultprodukterne fra Bioeffect?

Det islandske vidunder-serum er basseret på deres patenterede ingrediens; Epidermal Growth Factor (EGF), som er en genmodificeret vækstfaktor, der stimulerer huden til at danne nye og friske hudceller.
For de lidt nørdede skønhedslæsere, som jeg i den grad selv er, så foregår denne genmanipulation ved atforskerne tager en af proteinerne for ny hud og bruger bygplanten som rugemor. Det er virkelig noget der virker! Ikke som mirakkelkur, men som forbedring.

Man får skønne resultater;
– rynker bliver mindre
– furerne mindskes
– ansigtet får glød
– og man kommer bogstavlig talt til at stråle

2015-03-18 14.32.41 HDR

2015-03-18 14.34.23 HDR

Bag Bioeffect står folkene som havde firmaet ORF Genetics, de producerede proteinbaserede vækstfaktorer til medicinalindustiren, før i tiden. Da flere kosmetikfirmaer havde kontaktet ORF Genetics og ville købe de cellefornyende vækstfaktorer til brug i hudpleje fik ORF Genetics øjenene op for en stor mulighed og besluttede sig for at satse på at lave et produkt til skønhedsmarkedet som nu er blevet til Bioeffects EGF der er et helt igennem banebrydende ingrediens i skønhedsbranchen (!) 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Instagram Profil //Frkblomstdk