Dagens Festival indlæg

Dagens Festival indlæg – To vigtige ting som er gode at have med..

Dagens festival indlæg handler om to super vigtige ting der er gode at have med på festival. Nu er jeg jo sygeplejestuderende, så for mig er disse to ting uundværlige. Jeg ved at jeg føler mig meget mere tryg, med en håndsprit og en første hjælpskasse i tasken.

Håndsprit er vigtigt at have på sig hele tiden, fordi når man er afsted på festival er det ikke så ofte man får vasket hænder og derfor er det en god idé flittigt at bruge sin håndsprit så man ikke bliver syg. Især efter man har været på toilettet er det en god idé lige at bruge en håndsprit. Jeg har prøvet at forklare min kæreste vigtigheden af at bruge håndsprit, men det er som om at fyrer ikke synes at det er ligeså vigtigt. Jeg tror måske jeg har fået ham overbevist i år, fordi han har sagt at jeg godt må pakke en håndsprit med til ham også. Så vil jeg bare håbe på at han også vil bruge den flittigt på festivallen 😉

2014-06-28 12.32.58

Håndspritten som jeg tager med i år er en håndskum. Det er denne på billedet og den er fra Bentley Organic.

Organic Hand Sanatizer indeholder 50 ml, som er nok til 125 ganges brug. Den koster 69,95 kr. og kan bl.a. købes hos href=”http://shop.duft-natur.dk/bentley-organic-rengoering-1287/bentley-organic-antibakteriel-haandskum-50-ml-p10134″ target=”_blank”>Duft og Natur, det er der hvor jeg har købt den.

Denne håndskum er lavet af 90 % økologiske ingredienser og dræber 99,9% af bakterierne der er på vores hænder.
Denne håndskum er alkohol og er derfor meget mild i brug og kan bruges hyppigt.
Den indeholder bl.a. aloe vera og grapefrugt kerne ekstrakt som er med til at blødgøre og rense hænderne.

Indeholder IKKE parabener og er uden parfume.

Første hjælps kittet har jeg købt i Netto til 20 kr. Jeg købte det for nogle dage siden, så jeg tror at de har det ugen ud.
Dette førstehjælpekit indeholder:
– 1 x Elastisk bandage
– 4 x hudrenseservietter
– 12 x vandafvisende plastre
– 2 x tørreservietter
– 2 x brandsårsplastre

Med dette kit er jeg forberedt på lidt af hvert og klar til at hjælpe folk i nød. Jeg har altid plastre på mig og hvis der er noget jeg rigtig godt kan li’ så er det at hjælpe folk med lige at sætte et plaster på deres sår eller give dem en forbinding på. Så jeg er helt sikker på at det er den helt rigtige uddannelse jeg er igang med 😉

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Festival indlæg