Acaiacai drik og eksamenslæsning..

Dagens festival indlæg..

IMG_7424

Dagens festival indlæg handler om små praktiske festival/ferie størrelser af tre forskellige slags body wash. De er alle tre små, smarte og nemme at have med i toilettasken. Jeg kan lide dem alle tre 😉

IMG_7427

Den første body wash er fra Weleda. Jeg har købt den i Berlin, jeg var inde i en butik hvor de havde en hylde med en hel masse produkter i praktiske små størrelser. Selvom jeg var på vej hjem til København dagen efter, så købte jeg alligevel en masse produkter i små størrelser, fordi de er jo smarte at have liggende hjemme i skuffen til når man skal på festival eller på en kort ferie 😉

Denne body wash er som sagt fra Weleda og dufter af citrus. Citrus duften stimulerer og opkvikker sanserne.
En super god body wash for alle citrus elskere 🙂

Denne mini størrelse indeholder 20 ml og jeg har købt den for 1 euro i Berlin. Jeg faktisk ikke helt hvor den kan købes herhjemme. Passer til normal hud.

IMG_7429

Denne shower gel, som jo er det samme som body wash er fra Sanex. Jeg fik denne lille mini udgave i min goodie bag til Danish Beauty Awards i april måned. Det er en shower gel som er lavet på e ny formula og indeholder dermo-essentielle ingredienser, som hjælper med at forstærke hudens naturlige forsvar og bevare hudens beskyttende lag. Derudover er den dermatologisk testet. Passer til normal hud.

Shower gel fra Sanex indeholder 50 ml og kan købe på på denne engelske webshop

IMG_7440

Den sidste body wash jeg har taget med i dagens indlæg er Calm Body Wash fra RUSK sensories med Guarana & Ingefær. Calm body wash tilfører den udtørret hud meget fugt, der holder hele dagen. Guaranaen stimulerer og renser mildt huden og ingefær opretholder hudens naturlige fugtbalance. Til følsom og tør hud.

Calm Body Wash fra RUSK sensories indeholder 37 ml og koster 12 kr. og kan købes på billigvoks.dk

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acaiacai drik og eksamenslæsning..