Dagens festival indlæg...

Acaiacai drik og eksamenslæsning..

IMG_7462

I dag står den på eksamenslæsning for mit vedkommende.. Jeg startede dagen med et glas friskpresset økologisk appelsinjuice med økologiske acaibar – intet andet. Der er ikke tilsat konserveringsmidler og juicen er ikke varmebehandlet.
Det er svært at tro, men det passer. Ingredienserne i denne juice er 92 % appelsinjuice og 9 % acaibær. Derfor skal juicen opbevares på køl.

For jer der ikke kender Acaiacai så er det er et dansk økologisk certificeret mærke, med det lille røde “Ø” logo, som producerer “Friskpresset økologisk appelsinjuice med økologiske acaibær” og ” frysetørret “Acai pulver”.
Acaiacai importerer selv acaibærene fra Pará regionen i Brasilien og kan derfor tilbyde statskontrolleret økologisk Acai på frost og i frysetørret tilstand (pulver).

Acaibær kaldes Livets Eliksir. Du kender måske allerede acai fra skønhedsprodukter såsom Elisabeth Rudolfs skønhedspleje serie Rudolf Care baseret på acaibær, og bæret har også vist at have antiaging effekt og indeholder 5 gange så mange antioxidanter end blåbæret.

I øjeblikket er der fri fragt når man bestiller i webshoppen på Acaiacai’s hjemmeside 🙂
Når du bestiller i webshoppen, sender de til dig, uden det koster dig ekstra. Uanset hvor meget du bestiller. Shop bare løs – så bliver dine varer bragt lige til døren 🙂
Klik her for at komme til Acaiacai’s hjemmeside

Acai pulveret koster 165 kr. for en pakke med 50 g
Der er i øjeblikket tilbud på 4 x 50 g til kun 495 kr.
og en kasse Acai juice med 8 stk. kan købes for 280 kr.

Hvis der er en Magasin i nærheden af hvor du bor forhandles Acaiacai også i Magasin’s fødevareafdeling “Mad & Vin”.

IMG_7184

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens festival indlæg...