Opskrift på kokosyoghurt

Jeg er ikke perfekt og hva’ så?

jeg er ikke perfekt, frk blomst

Først og fremmest tak, fordi I er så mange der læser med på bloggen, det varmer mit hjerte at I har lyst til at læse med og at nogle af jer kan relaterer til noget af det jeg gennemgår for tiden :*

I går mødte jeg min veninde, som tydeligvis følger med i mit liv gennem bloggen, jeg glemmer nogle gange at nogle af mine læsere faktisk også er folk jeg kender. Jeg var til Distortion på Nørrebro i går og får øje på en flot tatovering på en piges ben, hvorefter jeg kigger op og finder ud af at det jo er min veninde, som jeg ikke har set længe. Jeg fik sagt hej til hende og hun fortalte mig meget hurtigt at hun var lidt skuffet over at jeg ikke havde fortalt hende om min trafikulykke. Fuck, tænkte jeg, jeg har ikke talt med hende længe og selvom vi har fælles venner så er der ingen af dem der kunne have fortalt hende at jeg blev påkørt af en bil, så hun kunne kun vide det, fordi hun følge med her på bloggen og fordi at jeg en gang eller to har nævnt det som en indskudt sætning i et par blogindlæg.

Jeg ved at både min ekskæreste og flere af mine veninder følger med på bloggen, men jeg glemmer nogle gange at når jeg skriver personlige indlæg som eksempelvis dette, så udleverer jeg mine dybeste hemmeligheder og tanker her på bloggen. Nogle gange er det ting som jeg ikke engang fortæller mine veninder. På det seneste så er bloggen blevet en form for online dagbog for mig. Jeg har fundet ud af at det at skrive personlige indlæg for mig har en terapeutisk virkning. Jeg vil ikke have en blog der er perfekt, med perfekte billeder og fremstille mit liv vidunderligt, uden nedture eller dårlige dage. Fordi sådan er der ingen der har det. Der er INGEN der er pæne på samtlige af deres selfies, har styr på tingene, er kærester med den pæneste fyr i landet og har et liv der bare kører på skinner, det kan simpelthen bare ikke lade sig gøre i virkeligheden. Men på de sociale medier kan alt lade sig gøre og især kvinder vil gerne have at deres liv fremstår så glamourøst og perfekt som muligt. Jeg må indrømme at jeg også er typen der bruger flere timer for at fange det helt rigtige lys og tage et billede fra den helt rigtige vinkel så mit billede til instagram ligner en million, men jeg øver mig også på at smide facaden og ligge sjove eller mindre heldige billeder op på Facebook. Fordi jeg har det fint med ikke at være perfekt og jeg vil ikke have at det skal styre mit liv. Jeg har gode dage og dårlige dage, nogle gange er mit liv noget lort, undskyld mit ordvalg, og andre gange kører det hele på skinner.

Fremover vil jeg blive bedre til at skrive indlæg som ikke kun handler om fest og glade dage og fantastiske produktanmeldelser, jeg vil også gerne blive bedre til at skrive personlige indlæg om mine tanker og mit liv når det går dårligt. Som en af mine søde læsere skrev til mig i kommentarfeltet forleden dag, så er jeg glad for at jeg ved at skrive personlige indlæg kan skrive om noget som nogle af jer kan relatere til og det at jeg også kan inspirere nogle af jer på den anden side af skærmen gør mig virkelig glad. SÅ føler jeg at det er det hele værd at udleverer mig selv, mit liv og mine inderste tanker på bloggen engang imellem 😉

Hej,
Jeg vil bare sige at jeg elsker dine blog indlæg og at jeg udmærket godt forstår din situation (jeg går selv igennem det samme). Stay strong.

Hej igen,
Det kunne jeg godt forestille mig at det er svært at skrive om det personlige i ens liv, men det må også hjælpe lidt, på en eller anden måde, du får udtrykt dig og fx jeg kan godt relatere til nogle af de ting som du har skrevet om i dette indlæg.
Jeg ved godt det lyder lidt fjollet og måske også lidt mærkeligt, men det er lidt som om at læse en veninde skrive til en, fordi du er så ærlig. Håber du kan følge mig i det :s
Jeg synes ihvert fald at du er inspirende.
Knus”

Hvis I har lyst til at læse hvilket indlæg der fik Victoria til at skrive søde og opmuntrende ord til mig så kan I læse hele indlægget HER.

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på kokosyoghurt