Hvor hårdt ord kan ramme én

Det der med at være perfektionist er ikke altid en fordel

Mit største problem er at jeg er perfektionist. Jeg har det seneste års tid skrevet mange blogindlæg, men kun få af dem er blevet udgivet, fordi jeg simpelthen ikke har været  tilfreds med indholdet.  De skønhedsprodukter som jeg gerne vil skrive om har efterhånden hobet sig op  i stakkevis. Så jeg tog en beslutning om at få ryddet op i skuffer og skabe og bar emballage ned i kælderen forleden dag. Jeg bliver simpelthen stresset af at hver gang jeg trækker en skuffe ud, så ligger der æsker fra cremer og andre produkter, som jeg gerne vil skrive om, men ikke helt kan tage mig sammen til at gøre det. Og jo længere tid der går jo sværere bliver det.

 

Jeg har næsten glemt alt det jeg ved om html sprog (det bruger man meget når man har en blog 😉 Jeg føler heller ikke at jeg er så god til at formulere mig kort og præcist på skrift, som jeg har været før i tiden. Kort sagt så er jeg ude af træning og dét bliver jeg  nødt til at gøre noget ved. Fordi at det at blogge har faktisk mange ligheder med eksempelvis yoga, det kræver en daglig praksis og jeg er i den grad ude af træning. Min bærbare blev repareret for et halvt år siden så hvorfor jeg bliver ved med at finde på alle mulige undskyldninger og ikke bare kommer igang med en af de ting som jeg elsker aller mest, nemlig at blogge og den ping-pong jeg har med jer, mine skønne læsere, ja det det ved jeg ikke. Men når jeg trykker “udgiv” på dette indlæg, så håber jeg at jeg får lidt ro i sjælen. Så er der kun tilbage at krydser fingrer for at jeg kan fortsætte den gode stil og finde tilbage til rutinen med at få skrevet en masse indlæg. Selvfølgelig kun hvis jeg har noget på hjertet, at skrive bare for at skrive vil jeg ikke. Jeg savner at skrive, det gør mig glad at dele min viden med jer og ikke mindst at undersøge og recherche de ting som jeg ikke ved og gerne vil blive klogere på. Bloggen har også ofte fungeret for mig som en form for terapi, især mens jeg var sygemeldt med stress. Jeg kunne komme ud med mine frustrationer og dele dem med andre. Jeg blev overrasket over hvor mange af jer på den anden side af skærmen der kunne relatere til mine personlig indlæg og det rørte mig meget.

I mandags var til et foredrag med Annette Kristine Poulsen, som mange af jer nok kender fra
Beauty Space, fra Børsen eller fra Godmorgen Danmark. Annette bliver inviteret til at holde fordrag om hvordan man får superhud med jævne mellemrum rundt omkring i landet og jeg kan varmt anbefale jer at tage et til af dem. I mandags var det det Islandske mærke Bioeffect der havde inviteret hende til at fortælle om hud i Magasin i København. Jeg har været til det omkring 4-5 gange før, men jeg elsker simpelthen Annette og hendes skønne energi. Hun er et fantastisk menneske og et af mine aller største forbilleder herhjemme og så deler vi den samme passion for skønhedspleje. Jeg skrev som altid Annettes guldkorn ned og da jeg kom hjem gik jeg straks igang med dette indlæg og en plan for hvordan jeg får skrevet de indlæg færdigt, som jeg har haft i støbeskeen længe.

Klik her, for at følge min blog på Bloglovin?
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor hårdt ord kan ramme én