Voice,/0.jpg" />
Den bedste nyhed længe!

Stem, stem, stem!!

Hej søde læsere.

Jeg vil rigtig gerne bede jer om at gå ind og stemme på Andreas og Birk som har lavet et skønt cover af “Hjem til Århus” ifbm. en konkurrence arrangeret af DR P4 og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.
I kan stemme indtil kl 13 i dag HER.

Da jeg læste på universitet i Odense for nogle år siden var jeg ofte i byen med en fyr som hedder Rasmus, fordi han var venner med min gode veninde og derfor var han vel også lidt min ven. Rasmus er i dag flyttet til København og er blevet manager for to skønne fyrer, der har en musikgruppe sammen der hedder Moses “Andreas” som laver den lækreste musik med nogle gode og velovervejede tekster. Jeg er i hvert fald vild med disse drenge og har for nyligt været til deres anden EP release på Idealbar i København med min veninde, hvor vi havde den hyggeligste aften med et skønt publikum og rigtig god musik.

Moses “Andreas” har været ugens uundgåelige på P3 for et halvt års tid siden og måske har nogle af jer set Andreas Odbjerg i fjernsynet, da han for 4 år siden stillede op i Voice, kom ret langt og fik rigtig meget ros af dommerne 🙂

De vinder hvis de får flest stemmer <3

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin?
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste nyhed længe!