Spar 20 % på Real Techniques!

Dyrk dine egne vitaminrige spirer

En god måde at få sine vitaminer på om vinteren (og året rundt for den sags skyld) er at spire sine egne vitaminrige mikrogrønsager 🙂 Jeg har været vandt til at spise bønnespirer og alle mulige andre slags spirer, siden jeg var lille. Det er noget mine forældre og især min far var meget begejstret for.
Efter jeg flyttede hjemmefra er jeg selv begyndt at dyrke mine egne mikrogrønsager. Jeg kan godt lide at bruge Bergs Bios Salad spirebakkker og synes at de er rigtig smarte. Man kan også godt bruge andre spirebakker eller spireglas, der er mange forskellige slags at vælge imellem og der burde være noget for enhver smag. Spirebakker og frø til spiring sælges i forskellige fysiske helsekostbutikker og på nettet.

Jeg har før skrevet om spirebakker, indlægget kan læses HER 😉

2014-06-12 09.05.40

2014-06-12 09.07.25
Jeg kan meget varmt anbefale at købe eller låne bogen “Friske spirer- en guide om spiring”, da der er nogle bønner/frø man eksempelvis ikke må spire fordi de udvikler nogle giftige stoffer. Hvis man køber frø til spiring i Helsekostbutikker er man altid helt sikker på at de hverken er smittet med salmonella mm. eller at de er giftige at spire.

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % på Real Techniques!