Fire dage til Indien!

Mmm.. te der smager som slik

Jeg elsker te, og det tror jeg at de fleste der kender mig godt ved. Jeg har et skab kun fyldt med te derhjemme og jeg har på en meget sød måde fået at vide af min kæreste at han ikke synes at vi mangler mere te derhjemme, før jeg har drukket det som jeg allerede har købt. Så nu hvor jeg det seneste stykke tid har været nødt til at smugle te med hjem er jeg kommet frem til en undskyldning for hvorfor jeg godt må købe te, selvom jeg egentlig ikke må. At give te som gave til folk! Det kan man da ikke forbyde? 😉 Så det er det nye jeg er begyndt på.. “Altså skat, du ved jo at din far har fødselsdag om 3 måneder og det er jo lige om lidt og jeg ved at han rigtig godt kan lide denne her te fra Chaplon, så jeg har købt en te til ham så nu har vi faktisk allerede halvdelen af hans gave klar. Er det ikke smart?”. Tror ikke helt at min kæreste kunne se det smarte i det, men eftersom at jeg allerede havde købt teen og taget den med hjem, så var det lidt nemmere for ham bare at give mig ret. Nogle gange ender jeg desværre selv med at begynde at drikke en te som var tiltænkt som gave, men jeg prøver faktisk så vidt muligt at nøjes med at se på tedåsen engang imellem og hvis jeg kan komme til det så dufte til den og så i sidste ende give den som gave til den person det nu var tiltænkt 😉

2014-12-11 10.27.41
Dette indlæg skulle egentlig ikke handle så meget om mig, men mere om te. Så her er et billede af de to slags te fra Yogi Tea som jeg er rigtig vild med for tiden og som er rigtig gode at drikke når man har lyst til noget sødt, men gerne vil være sund og undgå sukker.
Jeg kan rigtig godt lide Yogi Tea, de laver nogle rigtig lækre kombinationer af Ayurvedisk urte-, krydderi og frugtte og så er deres te økologisk. De to slags te som dagens indlæg handler om er “Pure” og “Lime Mint”, begge har jeg faktisk bare købt i Netto til en 20’er for et halvt års tid siden. Netto har nogle gange Yogi Tea som spotvarer og det er også sådan Yogi Tea ofte ryger med ned i indkøbskurven når jeg køber ind 😉

2014-12-11 10.26.58

2014-12-11 10.30.59
Pure er en urtete med krydderier, det er en kombination af lakridsrod, kanel, burrerod, ingefær, mælkebøtte, fennikel, anis, enebær, koriander, kardemomme, sort peber, persille, salvie, nellike og gurkemeje. Lad jer ikke skræmme af alle de mærkelige krydderier og urter i teen, mest af alt smager den bare af lakrids og er dejlig sød, så hvis man kan lide lakrids er jeg sikker på at man vil kunne lide denne te 🙂

2014-12-11 10.27.20

2014-12-11 10.30.39
Lime Mint er en urtete med krydderier og frugt. Den er en kombination af; Lakridsrod, lime, krusemynte, pebermynte, kardemomme, tørret citronsaft, gurkemeje, ingefær, kanel, nellike og sort peber. Også denne te er dejlig sød, fordi den har et stort indhold af lakridsrod som giver den en sød smag.

En vigtig information omkring te der indeholder lakrids er at folk der lider af forhøjet blodtryk, ikke bør drikke for meget af det.

Begge slags te og andre slags Yogi Tea kan købes i de fleste helsekost butikker, på nettet i helsewebshops, i Matas og koster omkring 28 kr.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire dage til Indien!