Brunch & Spa

Brunch på Skodsborg Kurhotel

I går spise min kæreste og jeg den lækreste brunch på Skodsborg Kurhotel. Vi startede med at tilbringe et par timer i deres skønne spa område og ved 13-tiden, da vi var blevet godt sultne gik vi op på terrassen og spiste brunch.

morgenbord-1024x768
Dette smukke billede har jeg lånt fra www.skodsborg.dk

Jeg fandt dette smukke billede af en brunch tallerken på Skodsborg Kurhotels hjemmeside og kunne ikke lade være med at tage det med i dette indlæg. Det er virkelig et smukt billede, hvor man får en fornemmelse af hvor hyggeligt stedet er og hvor lækker mad man får der.

Min kæreste og jeg fik brunch buffet som bestod af:
– øko græsk yoghurt, hvor man selv kan bestemme sin topping ud fra disse valgmuligheder; müsli, forskellige nødder såsom hasselnødder, pekannødder, valnødder, mandler, cashewnødder og andre nødder, frisk frugt skåret i tern bl.a. vandmelon og honningmelon eller tørret frugt som bl.a. rosiner, tranebær og svesker.

– Små pandekager med ahornsirup eller honning

– Røræg

– Sprød bacon

– Brunch pølser efter egen opskrift

– Røget laks fra egen rygeovn med dild og rygeost (laksen og rygeosten var utrolig lækker)

– Forskelligt pålæg

– Forskellige salater

– Små kalvefrikadeller

– Forskellige oste og især deres Brie var utrolig god og smeltede på tungen

– Øko frugt

– Dagens frugtsalat

– Nybagt brød

– Gourmet kaffe og te

– Hjemmelavede smoothies

– Friskpresset juice, flere slags

Det var virkelig lækker mad og både min kæreste og jeg gik der buffeten meget mætte 🙂

2014-07-20 13.13.25

Dette er min brunchtallerken i hvert fald første gang jeg var oppe i buffeten 😉 I glasset er der grøntsagsjuice, som smagte helt vidunderligt. Jeg ved bare desværre ikke hvad der var i ud over rødbede. Men den havde en virkelig smuk farve og smagte også rigtig godt. Fordi når jeg laver rødbedejuice derhjemme så smager det meget kraftigt af rødbede og jeg kan ikke få min kæreste til at drikke det.

2014-07-20 12.50.45

Jeg har lagt et billede ud på Instagram af min kæreste med solbriller på. Han var klog nok til at tage dem med op fra skabet i omklædningsrummet, da vi skulle spise brunch. Mens jeg ikke havde tænkt på det og måtte sidde og klemme øjenene sammen pga. den skarpe sol.

2014-07-20 12.38.45

2014-07-20 12.37.52

Dette er de to portioner med græsk yoghurt, müsli, frugt og nødder som jeg spiste allerførst. Jeg elsker når man spiser af glas fordi det bliver så flot at se på når man kan se alle lagene og de fine farver 🙂

En pakke som den min kæreste havde købt der hedder “Spa Brunch” koster 700 kr. pr. person og indeholder en dag med fri adgang til spa og en brunch på Skodsborg Kurhotel.

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch & Spa