Beautyforedrag med Anette fra Beautyspace

Sådan tilføjer du SPF til din dagcreme

Jeg ved godt at solcreme er meget vigtig at påføre hver dag. I vinterhalvåret hvor solen ikke er så kraftig anbefales det at bruge SPF 15. Men jeg HADER solcreme. Jeg kan godt lide at rense mit ansigt om morgenen, sprøjte lidt fugt på, smøre serum og til sidst dagcreme på. Men solcreme? Nej, det er ikke min favorit til hverdag. Jeg smøre mig glædeligt ind i SPF 50 hvis jeg skal på stranden herhjemme eller hvis jeg er ude at rejse. Men til hverdag, nej tak. Jeg har bare overhovedet ikke lyst til det ekstra lag i min hudpleje. Men så er det jo godt at jeg for ca. et halvt år siden fandt ud af at der er en løsning til sådan nogle dovne og stædige mennesker som jeg selv 🙂 ling spf drops, solcreme

ling spf dråber solfaktor
1 dråbe svarer til faktor 15, 2 dråber svarer til faktor 30

LING titanium dioxide custom sun protector spf drops koster 299 kr. for 30 ml og kan bl.a. købes Helle Thorup, normalt kan LING’s produkter købes i Magasin eller på magasin.dk, men jeg har ikke kunne finde disse SPF dråber inde på deres hjemmeside.

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautyforedrag med Anette fra Beautyspace