De lækreste make-up pensler!

En pakke sendt fra Mumitrolde-himlen!

Da jeg var barn kan jeg huske at min mor nogle gange købte Mumitrolde kiks til mig. Jeg fik dem ikke ofte, men når jeg gjorde var lykken gjort. De smagte altså bare meget bedre end alle andre kiks. Dengang blev Mumitegnefilm også sendt i fjernesynet, det er jeg ikke sikker på at de gør mere. Dette blogindlæg skriver jeg, fordi jeg endelig har fundet et sted hvor jeg kan købe mine Mumikiks. Jeg har ledt med lys og lygte i et par år og måtte konkludere at de nok ikke er til at købe i Danmark. Det er de sandsynligvis heller ikke, men jeg fik lyst til at google “Moomin biscuits” en dag i sidste og fandt en engelsk hjemmeside som forhandler ikke bare Mumikiks men også forskellige former for Mumislik 😀 Der kommer selvfølgelig porto oven i, men pyt med det.

Jeg har lige modtaget en pakke med mine højtelskede Mumikiks og slik, som jeg ser frem til at smage og det er som at få en pakke fra Mumihimlen. Mere skal jeg der ikke til for at jeg får julelys i øjnene og får en fantastisk dag.

Mumitrolde slik Moomin

Hvis der er nogle af jer der også har lyst til at bestille en pakke eller to Mumikiks hjem så skal I gå ind HER

En pakke Mumikiks koster 37 kr.
Slikkepinde, vingummier, lakrids, chokolade og pastiller er betydeligt billigere og koster kun mellem 2 og 19 kr.

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste make-up pensler!