Lidt påskebilleder og inspiration (måske til næste års påske )

Throwback Thursday

Uhh det var sådan en fantastisk aften, med rigtig mange nye bekendtskaber 🙂 Jeg havde glædet mig ekstrem meget til denne aften i slutningen af april, sidste forår. Glædet mig som et lille barn til juleaften og jeg blev ikke skuffet. Ikke som man ofte gør nytårsaften, fordi man ofte ekstrem høje forventninger til et rag af en fest der sent bliver glemt. Jeg havde glædet mig til Danish Beauty Award, men jeg havde ikke rigtig nogen forventinger. Jeg vidste at det blev afholdt i Cirkusbygningen og derfor forventede jeg dejlig mad og god underholdning. Jeg skulle ikke følges med nogen derind, jeg tog simpelthen afsted helt alene og det gjorde mig ikke noget. Min kæreste og den veninde jeg havde spurgt lød begge ikke spor interesserede, så jeg tog da bare afsted alene.

LKN_4126
Billedet ovenover vender jeg tilbage til lige om lidt.

Og det var SÅÅÅÅ fedt! Jeg fik mig en ven for livet den aften. Det er lidt sjovt ik’? Det er helt seriøst en af de mest fantastiske personer jeg har mødt i mit liv. Jeg kan ikke helt konkret huske hvordan vi faldt i snak. Men jeg stod vidst udenfor og røg, I ved sammen det med alle de der rygere der til sådanne fine arrangementer, som Danish Beauty Award, føler sig lidt udenfor resten af selvskabet, når de står der i deres rygerrum eller udenfor, mens de trækker vejret gennem et filter. Det er jo efterhånden nærmest blevet en dødssynd at ryge, sådan føler jeg det i hvert fald ofte.
Ja, nu tænker mange af jer faste læsere at jeg jo var stoppet med at ryge sidste sommer, men nu er jeg altså lidt faldet i igen. Jeg ved det, jeg må lige tage og stramme ballerne sammen og holde helt op. Fordi jeg er dog heldigvis ikke begyndt at ryge til hverdag igen, det er bare lige engang imellem til fester, fordi alkohol og rygning hører jo på en eller anden måde sammen, i hvert fald i min verden 🙂 Men ja, jeg stopper med det pjat snart! Imorgen! Eller nej i morgen er det jo fredag og hvis jeg nu drikker et glas vin eller et par øl, så får jeg jo lyst til at ryge.. I morgen går ikke, det må blive på mandag! Ja, på mandag stopper jeg 😉 Jamen, det gør jeg.. Jeg lover det (ikke for jeres skyld eller nogen andres, men for min egen). Og så går det jo ikke når jeg læser til sygeplejerske at jeg så ryger. Det synes jeg virkelig er et dårligt forbillede for patienterne.

Her er nogle af fine billeder som jeg fik taget af folk på den røde løber, som I alle burde kende 🙂

LKN_4053

LKN_4070

LKN_4064

LKN_4091

LKN_4113

Det øverste billede er jo self. af drengene fra Monte Carlo, dengang de havde Monte Carlo på p3. Nu kører de vidst deres eget TV program det har jeg ærlig talt ikke fulgt så meget med i. Andet end at min kæreste engang prikker mig på skulderen, fordi han gerne vil have at jeg lige følger lidt med på computerskærmen, da han er igang med at at se noget sjovt. Peter og Esben er virkelig sjove, det synes jeg. Jeg fik taget det fine billede af dem som I kan se øverst og da jeg så kom hjem og viste det til min kæreste så sagde han “Hvordan kan jeg vide at det er dig der har taget det og at du har talt med dem? Du er jo ikke slev med på billedet?”. Ih altså, tænkte jeg bare. Det er jo bare så typisk mig, jeg havde et fint spejlrefleks med og tog nogle flotte billeder ar drengene og Peter beundrede endda mit fine kamera, men jeg overvejede da slet ikke at tage en selfie. Fordi det er bare ikke rigtig noget jeg gør mig så meget i. Selfies, det er bare ikke lige mig. Jeg vil hellere være hende der står bag kameraet og tager billedet, end hende der skal stå og pose.

Follow my blog with Bloglovin
Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt påskebilleder og inspiration (måske til næste års påske )