It's Friday!!! :D

Jeg læser Ingeniøren

Jeg bliver altid klogere på det sygeplejefaglige felt af at læse Ingeniøren 🙂

Det er ikke mig der får Ingenøren tilsendt, det er self. min kæreste. Men jeg tror faktisk at jeg aldrig rigtig har set ham læse i det. Jeg har derimod flittigt brugt tid på at læse i Ingenøren. De skriver rigtig ofte om udviklingen i det sundhedsfaglige felt og som på denne forside der omhandler Diabetes, så kan jeg jo som sygeplejestuderen ikke lade være med at læse artiklen. Fordi for mig er det vigtigt at vide noget om alle sygdomme og alle patienter grupper. Jeg kan ikke få viden nok og ved endnu ikke i hvilken retning jeg vil specialisere mig.

2015-03-27 13.43.00 HDR

Så det er da den helt rigtige kæreste jeg har valgt. Han læser ikke fagbladet “Ingenøren”, men det gør jeg 😉 Hans uddannelse og arbejde er så forskellig fra min som den overhovedet kan blive, på den måde udfordrer han mig ved at gøre tænke og gøre tingene anderledes end jeg og lærer mig nye ting hver eneste dag.

Det synes jeg er skønt! Jeg er typen der hele tiden skal lære noget, blive klogere og blive udfordret, ellers så bliver min hverdag simpelthen aaaaaalt for kedelig 😉

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's Friday!!! :D