Fredag den 13.

Blå Mandag

Jeg er helt vild med den lyseblå farve for tiden, og nu er jeg jo ikke modeblogger, men noget siger mig at den måske også er moderne? 😉 Derfor bliver jeg jo lige nødt til at dele mine seneste lyseblå køb med jer. Der er lidt af hvert, Eos (den stribede lyseblå, som indeholder en specielt fugtbindende ingrediens), Ganni (hue og jakke), den super lækre tandpasta fra Marvis, Mumitrolde kopper, sulfatfri shampo (Vichy), Rensemælk (Beauté Pacifique), fine rensdyr øreringe og håndsæbe uden SLS sulfater og uden parfume fra Urtekram 🙂

Ak, det er nogle lækre ting! Og ved I hvad? Badeværelset i vores nye lejlighed er belagt med lyseblå fliser! Jeg er simpelthen en heldig kvinde med det badeværelse. Jeg kan stå derude i timevis og beundre de smukke blå fliser 🙂 En dag ligger jeg et billede op på bloggen, det lover jeg. Vi skal bare lige have ordnet de sidste ting i lejligheden først.

mg_1969

Jeg ligger billeder op løbende i dag af de forskellige lækre blå ting, som jeg efterhånden har erhvervet mig 😉

Billedet er fra YSB, som jeg har lånt fra deres hjemmeside

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag den 13.