Min lille hemmelighed

Give Away // Konkurrence

Jeg blogger fordi jeg gerne vil inspirere, debattere og diskutere med jer herinde, og derfor håber jeg at I nu og da vil kaste et blik på min blog og måske endda lære noget nyt eller vinde i en af mine skønne konkurrencer. Præmierne i mine konkurrencer her på bloggen er altid nogle produkter som jeg selv personligt har prøvet og er rigtig glad for og som I ofte har læst om her på bloggen 😉

Hvad er en give away egentlig? Give away er et engelsk udtryk som vi ofte støder på på forskellige blogs, på Facebook etc. Men hvad er en give away? og hvorfor er det at eksempelvis jeg har give aways på min blog?

Tja.. Altså da jeg startede med at følge forskellige blogs for mange år siden, så syntes jeg da bestemt at en blog var meget mere spændende hvis man fra tid til anden kunne vinde noget. En give away er jo sådan set bare det engelsk ord for en konkurrence 😉 Derfor gik der heller ikke lang tid fra jeg oprettede min egen blog til jeg lavede min første konkurrence.

Hvis I ikke allerede kender Online-giveaway så synes jeg at I skal prøve at tage et kig derinde. Det er en side som samler alle de gode giveaways i bloggerland, Facebook konkurrencer og gratis konkurrencer på nettet 😉

giveawayTime

Knus

Viola Tranelund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille hemmelighed