Det her er hvad jeg skal lave i aften :)

TBT!

Mig i sandet

Jeg fandt lige dette billede på min computer. Jeg ledte egentlig efter nogle andre billeder, men da jeg så dette billede blev jeg rigtig glad. Dette billede er taget da jeg var på ferie på Mauritius i 2006, så det er nogle år siden efterhånden. Mauritius er et skønt sted og jeg dette billeder får mig til at tage lyst til at tage derned igen. Min ferie på Mauritius er en af de bedste ferier jeg har været på 🙂 Det var så skønt!

I loooove Mauritius
Jeg var afsted til Mauritius uden mine forældre i to uger med allinclusive og så fløj jeg på businessclass. Faktisk var det et tilfælde at jeg kom afsted, fordi jeg var lige startet i 1.g på det tidspunkt og måtte egentlig slet ikke have så meget fravær, men jeg er så glad for at jeg tog afsted. Det er meget dyrt at rejse til Mauritius, både flybilletter og hotelophold er dyre dernede. Men da jeg var på Mauritius, kom jeg afsted på en afbudsrejse, så jeg betalte ikke nær så meget for min ferie, som de fleste andre turister gjorde 😉

mauritius on the map
Det var mit livs bedste ferie og det er helt klart på Mauritius at jeg skal på bryllupsrejse!

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er hvad jeg skal lave i aften :)