Grin & Skøn event med Club Matas

Derfor er jeg stolt af mig selv

Ganni lace dress, Frk. Blomst, viola tranelund

Jeg skriver ikke dette indlæg for at nogen skal have ondt af mig, det har jeg ikke noget behov for. Jeg er en fighter. Jeg har i de 26 år jeg har levet haft mange nedture, men ingen har slået mig helt ud. Jeg rejser mig altid op igen og hver nedtur gør mig stærkere og mere modstandsdygtig over for fremtidige kampe og nedture. Min psykolog undrer sig nogle gange over hvor min viljestyrke kommer fra. Jeg tror på at jeg er født med en vilje af stål.

I dag ser jeg helt normal og rask ud, for et år siden så jeg også helt almindelig ud når jeg gik på gaden. I 2 måneder lå jeg det meste af tiden i min seng og kunne ingenting. Jeg havde ondt i min krop og kunne ikke sove om natten.

Jeg er stolt af mig selv, jeg har bevist både overfor mig selv, min praktiserende læge og min psykolog at man godt kan få det bedre både fysisk og psykisk uden piller.

Forleden dag sagde min veninde til mig at hun synes jeg var alt for fanatisk med min kost. Den bemærkning satte virkelig mit pis i kog (undskyld udtrykket). Men hun gjorde mig rigtig vred. Ja, jeg går meget op i hvad jeg spiser det meste af tiden, fordi kosten påvirker vores krop mere end de fleste tror.

Jeg har arbejdet hårdt på at få det bedre og har de sidste ni måneder gået meget op i hvad jeg spiser. Jeg har undgået hormonforstyrende fødevare såsom mælkeprodukter, soyaprodukter, sukker, frugt, brød, pasta, stimulanser såsom koffein og alkohol mm. for at få mit hormonsystem i balance og mit blodsukker til at være så stabilt som muligt. Fordi jeg har oplevet hvor galt det kan gå og jeg vil ikke derud igen.

Min hud er et levende bevis på at sund kost, den rigtige skønhedspleje, nålerulning, kosttilskud, yoga og 8 timers søvn hver nat kan gøre underværker både på krop og sind. For et par dage siden fik scannet min hud og fandt ud af at den har det fantastisk 🙂

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Viola Tranelund

2 kommentarer

  • Tina

    Kære Viola. Du SKAL være STOLT af dig selv. At du har holdt fast og har fået det bedre. Bare fortsæt i samme stil . Du er smuk inside & out 💜

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Frk. Blomst

      Hej Tina.

      Tusind tak for de søde ord 🙂
      Jeg fortsætter i samme stil, selvom det til tider føles som en nemmere løsning bare at give op.

      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grin & Skøn event med Club Matas