Er DU heller ikke inde og høre Justin i Parken?

Søvnløse nætter..

Nå, jeg var som sagt ikke til Justin Timberlake koncert i går, men det var min kæreste og min rigtig gode veninde og de havde en fest sammen med Nik og Jay.. Jeg kan fortælle jer om Nik og Jay i et senere indlæg i dag 😉 Først vil jeg gerne lige fortælle jer hvad jeg gør, når jeg ikke kan falde i søvn. Jeg har igennem årene prøvet mange ting når jeg ikke kan falde i søvn:

1) Sleeping Spray som man sprayer på sin hovedpude og lidt ud i luften, som skulle få en til at falde hurtigere i søvn.

2) Sove te eller Sleeping tea, som det hedder engelsk. Jeg har prøvet to forskellige; en fra Celestial som hedder “Sleepytime” og en fra Pukka som hedder “Night Time”. Jeg vil uddybe disse to slags te i et blogindlæg senere i dag, som omhandler te.

3) Sleeping Balm er mit seneste køb og jeg er meget spændt på at prøve den. Jeg har lige bestilt den hjem for et par dage siden og vil meget gerne skrive et indlæg om nogle uger, hvor jeg har haft tid til at afprøve hvor godt denne “Sleeping Balm” virker.

Celestial Sleepy time Te

Celestial Sleepy time Te

I går prøvede jeg at drikke et par kopper af Pukkas “Night time” te, som normalt får mig til at falde i søvn, men lige i går hjalp det desværre ikke 🙁

– Peace out

Follow my blog with Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er DU heller ikke inde og høre Justin i Parken?