Anmeldelse: Elizabeth Arden Prevage City Smart

Anmeldelse: Dior Lip Glow Color Reviver Balm

Dior Lip Glow Color Reviver Balm er gået hen og blevet en af mine yndlings læbeprodukter. Jeg bruger sjældent andet end en helt almindelig læbepomade til mine læber. Men yndlings er en fra Caudalie, som jeg faktisk ikke har nævnt på bloggen før, den må jeg skrive om snart. Jeg bryder mig ikke rigtig om lip glosses. Jeg synes at de giver sådan en lidt ubehagelig klistret fornemmelse på læberne. Læbestift bruger jeg meget sjældent, tror ikke at jeg er voksen nok til den slags endnu. Måske det er noget der bliver mere naturligt for mig når jeg passerer de 30? Haha.. der er heldigvis et par år endnu.

I vinters lancerede Dior to nye udgaver af deres populære Lip Glow lip balm; 10 nye farver i en mat udgave og en “holographic” udgave.

Jeg fik en holografic glow lip balm i gave af en fyr jeg datede lidt efter de var blevet lanceret og havde egentlig troet at den bare ville ende i min make-up skuffe sammen med alle de andre lip glosses og læbestifter som jeg ejer. Eftersom jeg ikke er fan af at male mine læber hverken nude, rød eller andre farver så havde jeg ikke regnet med at jeg ville bruge den her lip balm mere end én gang eller to. Men så var det at jeg fandt ud af hvor godt et produkt Diors Lip Glow er. Wauw siger jeg bare! Jeg har tidligere lavet en anmeldelse af Clarins’s Daily Energizer Lovely Lip Balm som kanlæses her. Det har i mange år været min absolut yndlings læbepomade som oven oven i købet giver lidt farve til læberne.

Diors Lip Glow Color Reviver Balm er en læbepomade som tilfører læberne fugt og lidt farve. Den er lavet på en en speciel teknologi Dior kalder Color Teviver technology som tilfører læberne lidr farve. Diors Lip Glow Color Reviver Balm findes i mange forskellige farver og som sagt så lancerede Dior 10 nye nuancer i vinters. Så der er noget for enhver smag og den findes både i en udgave med lidt “glimmer” dvs. på engelsk kalder man det holographic glow, jeg er ikke helt sikker på hvad vi på dansk vil kalde det, og i en mat udgave.

Hemmeligheden i dette læbeprodukt ligger i at det er en perfekt blanding af make-up og pleje til læberne. Som sagt så har Dior brugt en speciel teknolgi som de kalder for Reviver’ technology. Lidt ligesom lipbalmen fra Clarins så går læbepomaden ind og ændre farve alt efter læbernes pH værdi og derfor bliver farven på ens læber individuelt alt efter læbernes pH-værdi. Dios Lip Glow Color Reviver Balm indeholder mangosmør som tilfører læberne fugt og Dior mener at læberne forbliver fugtet i 24 timer, det tror jeg er noget der kan diskuteres, men når jeg bruger lip balmen føles mine læber dejligt gennemfugtede i hvert fald.

Alt i alt et produkt jeg er super tilfreds med og selvom det koster 280 kr så synes jeg at det er hver en øre værd og jeg kan godt finde på at købe det igen. Et lille budget tip, hvis man synes at det er mange penge at smide efter en læbepomade med lidt farve så kan købe ELF’s Lip Glow der koster 85 kr. hvilket er betydeligt mindre og minder utrolig meget om Diors Lip Glow. ELF sælges i Bilka, Føtex og på ELFs egen hjemmeside og hvis man vil læse en anmeldese har min søde bloggerkollega lavet en anmeldelse af begge produkter som kan læses her.

Klik her, for at følge min blog på Bloglovin?
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Elizabeth Arden Prevage City Smart